Hamza AĞIR - Okul Müdürü

Aksaray Sultanhanı doğumluyum.

2005 yılında Aksaray Hazım Kulak Anadolu Lisesinden

2009 yılında Selçuk Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldum.

Aynı yıl Ağrı Tutak Palandöken İlkokuluna Sözleşmeli Sınıf Öğretmeni olarak atandım.

2010 yılında Van Çatak Büyükağaç İlkokulunda Müdür Yetkili Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladım.

2012 yılında Muş ilimizde askerlik görevimi yaptım.

2013 yılında Aksaray Eskil Eşmekaya İlkokuluna Sınıf Öğretmeni olarak atandım.

2015 yılında aynı okulda Müdür Yardımcılığı görevine başladım.

2019 yılında Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı sonucuna göre Aksaray Sultanhanı Atatürk İlkokuluna Okul Müdürü olarak atandım.

2018-2020 yıllarında Sultanhanı İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili olarak görev yaptım.

2014 yılında Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümünden

2020 yılında İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden

2022 yılında Aksaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Yüksek Lisans Programından ve

Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden

2023 yılında Aksaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İslam İktisadı ve Finansı Yüksek Lisans Programından mezun oldum.

Evli olup iki çocuk babasıyım.11.01.2021 tarihi itibariyle Atatürk İlkokulu Müdürü olarak görevime devam etmekteyim.