Atatürk İlkokulu


Vizyon: VİZYONUMUZ A)KİŞİSEL AÇIDAN 1)İlgi, istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek, gelecek hayat ve üst öğrenmeye hazırlamak. 2)Türkçeyi doğru kullanma, tüm ders ve programlarda belirlenen hedefler doğrultusunda temel bilgi ve becerileri kazandırmak. 3)Tüm öğrencilerin öğrenmesini sağlamak, Eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendini geliştirme isteği duyan, doğru düşünebilen, bilgili, becerikli kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmelerine fırsat tanımak. B)TOPLUMSAL AÇIDAN: 1)Atatürk ilke ve inkılâplarına, T.C Anayasasına ve Demokrasinin ilkelerine uygun olarak, hak ve sorumluluklarını bilen, milli ve toplumsal değerlere sahip, ülkesini, milletini, bayrağını seven yurttaş olma bilinci kazandırmak.

Misyon: MİSYONUMUZ Sürekli gelişime inanan, okuyan, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, bilgili, becerikli, kendine güvenen bireylerin yetiştirmek.Bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan; çevrenin eğitim, bilim ve kültür merkezi olan; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliği ile çevrede örnek bir model okul olmaktır.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlangıç: 09.00 Ders Bitiş : 15.00
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI "BAYRAKLAR İLE MUTLULUK" E-TWİNNİNG PROJESİ--- 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI "Su Harikaları- Water Wonders e Twinning Projesi--- "CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA 100 OKUL E TWINNING PROJESİ"--- "´85 YILDIR İZİNDEYİZ´ E TWINNING PROJESİ: "--- "ANTI-BULLYING AND WELL-BEING E TWINNING PROJESİ"---

Telefon - 3822422009

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sultanhaniataturk.meb.k12.tr

Adres - İSTİKAMET MAH. ATATÜRK CAD.NO 6 SULTANHANI / AKSARAY

Öğretmen :19
Öğrenci :377
Derslik :13
Atölye-İşlik :1
Konferans Salonu :1
Oyun Odası :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1250
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Ünlü İpek yolu üzerinde olan ilçemiz meşhur Sultanhanı Kervansarayı sayesinde gün içerisinde yüzlerce yerli ve yabancı turist tarafından ziyaret edilmektedir.Nüfusu 12 bin civarında olan ilçemiz el dokuması halıları ve kıymetli halıların onarımı ile de meşhurdur.

Adres - İSTİKAMET MAH. ATATÜRK CAD.NO 6 SULTANHANI / AKSARAY

Ulaşım İl merkezine ulaşım çok iyi seviyede olup her yarım saatte bir halk otobüsü bulunmaktadır. Ayrıca ilçemiz Aksaray-Konya arası ana yol üzerinde olması nedeni ile şehirler arası ulaşım yapan otobüslerin güzergahındadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Aksaray İline bağlı Sultanhanı İlçesinde bulunmaktadır. İl merkezine uzaklığı 45 km´dir.